Опис
Слива Байрон Голд диплоидное зливу Байрон Голд пізнього строку дозрівання, селекція США. У культуру введена в 1985 році. Дерево формує широку крону, пагони світлі. Скороплідний сорт. Початок плодоношення: 3 рік. Термін дозрівання: середина вересня. Урожайність: висока, щорічна, 30-40 кг з дорослого дерева. Опис плодів: Плоди золотисто-жовті з легким малиново-червоним рум'янцем на сонячній стороні. Мають гарний зовнішній вигляд, круглі, великі, маса 80-90 г. М'якуш соковитий, оранжево-кремового кольору, ароматна, щільна, відмінного солодкого смаку. Кісточка легко відділяється від м'якоті. Плоди дозрівають з 15 вересня, споживати можна до початку жовтня. Транспотабельность висока. Плоди використовують для приготування варення, джемів, пастили, компотів. Особливості: Відрізняється високою зимостійкістю. Стійкість до грибкових захворювань - середня. Сорт стійкий до бактеріальної плямистості та бактеріального раку. Кращі запилювачі: Фріар, Анжеліна Санта Роса, Ред Харт, Блек Голд, Озарк Прем'єр, Генерал, Глобус. Слива Байрон Голд Діплоїдна зливу пізнього рядок дозрівання, селекція США. У культуру введена в 1985 году. Дерево формує широку крону, Пагоні Світлі. Скороплідній сорт. Початок плодоношення: 3 рік. Термін дозрівання: середина вересня. Урожайність: висока, Щорічна, 30-40 кг з доросли дерева. Опис плодів: Плоди золотисто-жовті з легким малиново-червоним рум'янцем на сонячній стороні. Ма ють гарний Зовнішній вигляд, круглі, Великі, маса 80-90 р м'якоть Соковита, помаранчево-кремового кольору, ароматна, щільна, відмінного солодкого смаку. Кісточка легко відділяється від м'якоті. Плоди дозрівають з 15 вересня, спожіваті можна до качана жовтня. Транспотабельність висока. Плоди Використовують для Приготування варення, джемів, паст, компотів. Особливості: Відрізняється скроню зімостійкістю. Стійкість до грибкових захворювань - середня. Сорт Стійкий до бактеріальної плямістості та бактеріального раку. Кращі запілювачі: Фріар, Анжеліна Санта Роса, Ред Харт, Блек Голд, Озарк Прем'єр, Генерал, Глобус.